OMI A/S: Ambitiøs front-end udvikler

Posted by | October 20, 2010 | Web Pro Job Tips

Resized_logo

Location: Copenhagen, Denmark

URL: http://omi.nu/ledige-stillinger

OMI søger en fremadstormende front-end udvikler med fingeren på pulsen.
Du er ekspert i HTML, CSS og JavaScript og kan også nemt trække lidt PHP ud af ærmet. Din faglige stolthed gør at du er nærmest religiøs omkring webstandarder – eller også er du allerede skiftet til at kode i HTML5. Du har sikkert en klar holdning til hvilke JavaScript libraries, der er de bedste og mumler formentlig “semantisk kode” og “graceful degradation” når du sover. Du kender nok til et par open source CMS’er og måske har du klare holdninger til design, søgemaskine-optimering, brugervenlighed og serverperformance. Ellers skal vi nok sørge for at du får det.
Er det ikke lige TextMate eller BBEdit der er på din skærm, er du sikkert ved at kode noget fedt i Flash, teste email-rendering i Litmus eller opsætte mål i Google Analytics.
Du bliver en bærende del af et engageret team på 13 kolleger med base i fede lokaler midt i byen. Du kommer til at elske vores meget frie omgangstone, din medindflydelse og din MacBook Pro.
Tiltrædelse
Så hurtigt som muligt. Meep-meep!
Hvem er OMI?
Mange vil sikkert kalde os et reklamebureau, men i virkeligheden er vi forretningsfolk med fokus på at skabe salg for vores kunder. Med afsæt i salg og forretningsforståelse udfordrer vi den traditionelle opfattelse af kommunikation, branding og marketing.
OMI A/S
Amaliegade 3-5
1256 København K

To apply: Send din ansøgning eller spørgsmål til Mikkel Steen Andersen på msa@omi.nu eller telefon 26251085

View full post on Recent Programming Jobs

1556 total views, 1 today

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *